Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toyota Material Handling Finland Oy hakee KORJAAMOMEKAANIKKOA Kokkolaan. Kyseessä on kahden vuoden määräaikaiseen sijaisuus, jonka jälkeen mahdollisuus myös jatkoon. Työskentelet kiinteässä asiakaspisteessä neljän hengen tiimissä. Vastuullasi on sopimusasiakkaamme trukkien huolto ja korjaus, sekä näihin liittyvä palveluprosessi kokonaisuudessaan. Tehtäviisi kuuluvat myös töiden ja ajankäytön raportointi aluehuoltopäällikölle.Edellytämme sinulta Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kalajoki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kruunupyy koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Luoto koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Halsua koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kannus koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kaustinen koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kokkola koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lestijärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Toholampi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kalajoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kruunupyy ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Luoto ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Halsua ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kannus ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kaustinen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kokkola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lestijärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Toholampi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjaamomekaanikko, Toyota Material Handling Finland Oy, Kokkola, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 257 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus