Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää kokki-tarjoilijaa eri pituisiin lomituksiin ja keikkoihin. Tehtäviisi kuuluvat arkisin lounaan valmistus n.70 hengelle, kassalla työskentely, astiahuolto ja mahdolliset kokouskahvitukset. Toimipaikassa työskennellään yksin.Edellytämme sinulta ravintola-alan perustutkintoa hygieniapassia kokemusta maittavien lounasruokien valmistamisesta kokemusta asiakaspalvelusta ja kassataitoja itsenäistä työskentelyotetta Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän mahdollisuutta kartuttaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Ylivieska ravintola-alan asiakaspalvelu Alavieska ravintola-alan asiakaspalvelu Haapavesi ravintola-alan asiakaspalvelu Kalajoki ravintola-alan asiakaspalvelu Merijärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Nivala ravintola-alan asiakaspalvelu Oulainen ravintola-alan asiakaspalvelu Sievi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylivieska ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Alavieska ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Haapavesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kalajoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Merijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nivala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sievi ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki-Tarjoilija, Sievi/Kannus, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 210 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus