Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää kokki-tarjoilijaa eri pituisiin lomituksiin ja keikkoihin. Tehtäviisi kuuluvat arkisin lounaan valmistus n.70 hengelle, kassalla työskentely, astiahuolto ja mahdolliset kokouskahvitukset. Toimipaikassa työskennellään yksin.Edellytämme sinulta ravintola-alan perustutkintoa hygieniapassia kokemusta maittavien lounasruokien valmistamisesta kokemusta asiakaspalvelusta ja kassataitoja itsenäistä työskentelyotetta Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän mahdollisuutta kartuttaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Ylivieska ravintola-alan asiakaspalvelu Alavieska ravintola-alan asiakaspalvelu Haapavesi ravintola-alan asiakaspalvelu Kalajoki ravintola-alan asiakaspalvelu Merijärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Nivala ravintola-alan asiakaspalvelu Oulainen ravintola-alan asiakaspalvelu Sievi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylivieska ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Alavieska ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Haapavesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kalajoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Merijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nivala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sievi ravintola-alan asiakaspalvelu Ylivieska ravintola-alan asiakaspalvelu Alavieska ravintola-alan asiakaspalvelu Haapavesi ravintola-alan asiakaspalvelu Kalajoki ravintola-alan asiakaspalvelu Merijärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Nivala ravintola-alan asiakaspalvelu Oulainen ravintola-alan asiakaspalvelu Sievi ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Ylivieska Alavieska Haapavesi Kalajoki Merijärvi Nivala Oulainen Sievi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki-Tarjoilija, Sievi/Kannus, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 204 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa