Duunitori suosittelee
Ohjelmistokehittäjä

Fimatic Oy co Studentwork

Vantaa

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, toimistopalvelut - liiketalouden opiskelija

Finnvera

Helsinki

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Pakkaamotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Scandic Rovaniemi etsii nyt kokkeja Ravintola Atriumiin. Ravintola Atrium tarjoilee pohjoismaisia herkkuja ja on auki viikon jokaisena päivänä. Scandic Rovaniemi -hotellilla ja sen yhteydessä olevalla ravintola Atriumilla on keskeinen sijainti aivan Rovaniemen keskustassa. Hotellissa järjestään myös paljon kokouksia ja konferensseja ja isoissa kokoustiloissa on tilaa jopa 110 hengelle. Tuleville kokeille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Scandic Rovaniemi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 272 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus