Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Scandic Espooseen a la carte kokkia. Hotellin ravintola KG on rento ja sporttinen ruokaravintola. Sen tunnelma on kuin unelmien olohuoneessa: keittiössä loihditaan makoisia annoksia laadukkaista raaka-aineista. Listalta löytyy mm. mehukkaita pihvejä, deli-pizzoja ja todella maistuvia burgereita. Etsimämme keittiöalan ammattilainen on joustava yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, joka osaa nähdä keittiön osana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kauniainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kirkkonummi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nurmijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vihti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Scandic Espoo, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 02.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 299 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus