Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Huomio, ammattitaitoinen kokki!Leijona Catering tarvitsee sinua Varuskuntaravintola Someroon Rovaniemelle opintovapaan sijaisuuteen.Toivomme sinulta halua luoda asiakkaallemme päivän parhaita hetkiä valmistamalla herkullista, terveellistä ja silmälle iloa tuottavaa ruokaa – niin arkeen kuin juhlaankin. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden.Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo pitkä historia, luotettava organisaatio sekä aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö.

Edellytämme sinulta

  • Hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutusta
  • Vankkaa kokemusta kokin tehtävistä
  • Hyvää asennetta.
  • Kannat vastuun omasta työstäsi ja olet luotettava osa tiimiä, pyrit aina erinomaiseen laatuun tehtävästä riippumatta.
  • Arvostamme lisäksi myös erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista.


Tarjoamme sinulle

  • Kokoaikaisen työn, joulun tienoolla voi olla hiljaisempaa työtahtia.
  • Työpaikan tiimissä, tarvittaessa voi olla omia vastuuvuoroja.
  • Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään.
  • Tarjoamme myös mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön. Meillä Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia ja huomaat pian, että siihen myös oikeasti panostetaan.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.Staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Rovaniemi Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Susanna Pohjanen 020 7206 668 Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17836&field_id=20&place_id=1000026&did=1&jc=28&lang=fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Leijona Catering Oy, Varuskuntaravintola Somero, Rovaniemi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa