Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylläs tarjoaa seitsemän tunturin taikaa ja huikeita harrastusmahdollisuuksina ympäri vuoden. Talvella ladut ja kelkkareitit lähtevät pihasta, eikä laskettelurinteeseenkään ole pitkä matka! Haemme asiakkaallemme Lapland Hotel Ylläskaltioon Ylläkselle buffakokkeja tulevaan joulusesonkiin 2016. Aloitus n. 1.12.2016 ja työt kestävät n. 2.1.2017 asti. Joulusesonkiin työllistyneillä on mahdollisuus työllistyä myös kevätsesonkiin 2017.Edellytämme sinulta Kokin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Lapland Hotel Ylläskaltio, Äkäslompolo, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 299 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus