Duunitori suosittelee
Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Äkäslompolo on aito lappilainen kylä, joka sijaitsee seitsemän tunturin syleilyssä, Yllästunturin juurella. Ylläs on tunnettu laajasta latuverkostostaan sekä monipuolisista laskettulerinteistään. Haemme asiakkaallemme Lapland Hotel Äkäshotelliin Ylläkselle kokkeja talvisesonkiin 2016-2017 Työt alkavat vkolla 47 ja kestää n. 30.4.2017 asti.Edellytämme sinulta Kokin ammattitutkintoa. Organisointi- sekä paineensietokykyä. Hyvää asennetta, joka näkyy tavassasi toimia. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Lapland Hotel Äkäshotelli, Ylläs, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 210 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus