Duunitori suosittelee
IPP Developer

Wärtsilä

France

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopioon ja lähiseuduille (Siilinjärvi ja Karttula) etsitään kahta kokkia. Aloitus jo ensi viikolla sekä lokakuun aikana. Erilaisia kohteita joihin haussa on muutama kokki, voit tehdä töitä kokoaikaisesti tai osa- aikaisesti. Palkkaus tessin mukaan.Edellytämme sinulta Toiveena on hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutus, mutta sitäkin tärkeämpää on kokemus kokin tehtävistä sekä hyvä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Juankoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kuopio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lapinlahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Leppävirta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Maaninka ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rautavaara ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Siilinjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Suonenjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tervo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tuusniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Kuopio ja lähialueet, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus