Duunitori suosittelee
Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Compass Groupille iloista ja osaavaa kokkia henkilöstöravintolaan Haminaan. Työssäsi valmistat laadukasta ruokaa asiakkaille osana ammattitaitoista keittiötiimiä. Hallitset maukkaiden lounas- sekä edustusruokien valmistuksen keittiön kylmällä ja lämpöisellä puolella, Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo. 07.00 – 14.30 välille arkipäivisin. Valittu henkilö tulee työllistymään määräaikaiseen työsuhteeseen StaffPointin palvelukseen ensi syksyyn asti. Määräaikaisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Luumäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hamina ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kotka ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kouvola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Miehikkälä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Virolahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Compass Group, Hamina, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 195 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus