Duunitori suosittelee
Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Joulupukin pajakylässä Napapiirillä vilinä ja vilske käy! Santa Claus Holiday Village laajentaa toimintaansa ja Christmas House –ravintola tarvitsee nyt lisää tekijöitä monipuoliseen ravintolakokonaisuuteensa joulu- ja talvisesongin ajaksi. Tiimiin etsitään ahkeraa, reippaan ja iloisen asenteen omaavaa kokkia. Christmas House –ravintola tarjoaa asiakkailleen aamiais- ja lounasbuffetin lisäksi herkullisen A la Carte menun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kittilä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pelkosenniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pello ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Posio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ranua ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rovaniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sodankylä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tervola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylitornio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Christmas House, Rovaniemi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 11.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus