Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Banner StaffPoint

Työpaikkakuvaus


Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle iloisia kokkeja vakituiseen työsuhteeseen.Täytäthän hakemuksesi Tästä!Ravintolassa soi lattarimusiikki ja tuoksuu laavakivigrillissä kypsennetty pihvi. Tunnelma on konstailematon ja rento, ruokalista kattava ja joustava; asiakas saa itse rakentaa annoksensa oman makunsa mukaan.Etsimme BBQ Housen vahvaan keittiötiimiin sekä osa-aikaista ( 90h/3vko) että kokoaiakaista ( 111h/3vko) kokkia. Sinulta löytyy tarkkuutta laadullisiin tekijöihin erinomaisen ruokatuotteen osalta sekä osaat työskennellä kiireisessä työympäristössä. Haluat omalla työpanoksellasi varmistaa parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.

Edellytämme sinulta

  • Sinulta löytyy kokin tutkinto sekä työkokemusta kokin työtehtävistä. Olet positiivinen ja motivoitunut kokki, joka haluaa kehittyä ammatissaan. Kannustava ja reipas asenteesi sekä asiakaspalvelualttiutesi näkyy jokapäiväisessä työskentelyssäsi.


Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset työtehtävät sekä luotettavan työnantajan. Myös loistavat työkaverit ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Helsinki Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Lotta-Riina Kolppanen 00180 lotta-riina.kolppanen@staffpoint.fi Ilmoitus jätetty: 08.12.2016 Haku päättyy: 14.12.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, BBQ House, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 08.12.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 186 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus