Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Ravintola Sipuliin asiakaspalveluhenkisiä kokkeja joulukaudeksi. Pääasiallinen tehtäväsi on valmistella Sipulin jo klassikoksi nousseen joulupöydän tuotteita ja kattauksen ajan leikata täydellisesti kypsennettyä lihaa asiakkaiden edessä. Roolisi on erittäin tärkeä osa kokonaisuutta, jolla varmistetaan tyytyväinen asiakas. Kyseisen tehtävän menestyksekäs suorittaminen vaatii sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoa ja varmuutta veitsen käsittelyssä. Työvuoroja on joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sipoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokkeja joulukauteen, Ravintola Sipuli, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 01.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 286 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus