Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HOK-Elannon ruokaravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjontamme vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat. Etsimme kokkeja nyt alkuvuodesta aina keväälle 2017 saakka HOK-Elannon ravintoloihin. Haluaisitko työskennellä mm. Belgessä, Amarillossa, Vltavassa tai Chico´sissa? Voit työskennellä eri toimipaikoissa oman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kauniainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kirkkonummi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nurmijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vihti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokkeja HOK-Elannon ravintoloihin, pääkaupunkiseutu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 03.01.2017 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 252 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus