Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Business Analyst, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme neljää kirvesmiestä monipuolisiin kirvesmiehen töihin. Työmaa sijaitsee Raumalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työskentelet osana asennusporukkaa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.Edellytämme sinulta Alalle sopivaa koulutustaustaa tai vankkaa kokemusta kirvesmiehen työstä. Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia Suomen kielen taitoa Kiinnostuitko?Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Eura puu- ja metallialan tehtävät Eurajoki puu- ja metallialan tehtävät Rauma puu- ja metallialan tehtävät Laitila puu- ja metallialan tehtävät Pyhäranta puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, Rauma, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 195 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus