Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Banner StaffPoint

Työpaikkakuvaus


Lapland Hotel Sirkantähti sijaitsee keskeisellä paikalla Levin tunturikylässä, lähellä rinteitä, kiinnostavia tapahtumia ja aktiviteetteja. Lämpimin sävyin uudistettu vastaanotto, kahvila ja ravintola ovat nyt yhtenäistä, avaraa ja valoisaa tilaa.Haemme Lapland Hotel Sirkantähteen kerroshoitajaa talvisesonkiin 2016-2017.

Työt alkavat joulukuussa ja kestää talvisesongin 2017 loppuun.

Edellytämme sinulta

  • Alan kokemusta ja/tai koulutusta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Reipasta asennetta


Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen kansainvälisessä hiihtokeskuksessa, Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden työnkiertoon Lapland Hotelsin muissa kohteissa.
  • Asunto löytyy toimeksiantajan puolesta.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja: Irja Sand 020 7206 233, irja.sand@staffpoint.fiRekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Levi Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Irja Sand 020 7206 233 irja.sand@staffpoint.fi Ilmoitus jätetty: 25.11.2016 Haku päättyy: 04.12.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Levi

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitaja, Lapland Hotel Sirkantähti, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 25.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Union , osoitteessa Levi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa