Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus


Pallaksen alue kuuluu Suomen kolmanneksi suurimpaan kansallispuistoon, Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Se sijaitsee Länsi-Lapissa.

Pallaksen idylliin kuuluvat upeat maisemat, leppoisa tunnelma. Sota-ajan jälkeen rakennettiin perinteikäs Lapland Hotel Pallas.Hotellissa on tasoltaan erilaisia hotellihuoneita ja retkeilyhuoneita. Retkeily- sekä perhehuoneet löytyvät hotellin alkuperäisestä hirsiosasta.Haemme asiakkaallemme Lapland Hotel Pallakselle kerroshoitajaa joulusesonkiin 2016.

Joulusesonkiin työllistyneillä on mahdollisuus työllistyä myös kevätsesonkiin 2017.Aloitus on 28.11.2016 ja kestää n. 1.1.2017 asti.

Edellytämme sinulta

  • Alan kokemusta ja/tai koulutusta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Reipasta asennetta


Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen Pallastuntureiden juuressa ja Lapland Hotels- ketjun kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työnkiertoon Lapland Hotelsin muissa kohteissa.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Pallas Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Minna Pulkkinen 020 7206 667 minna.pulkkinen@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17207&field_id=40&place_id=1000030&did=1&jc=27&lang=fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pallas

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitaja, Lapland Hotel Pallas, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Gemeinde Lesachtal , osoitteessa Pallas . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 325 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa