Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/suuryritykset

Finnvera

Helsinki

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hotelli sijaitsee Hetassa, Enontekiön kirkonkylässä, kauniin Ounasjärven rannalla näköalapaikalla. Laajat erämaa-alueet patikkapolkuineen sekä loistava latuverkosto antavat mahdollisuuden liikunnallisiin nautintoihin talvella. Haemme asiakkaallemme Lapland Hotel Hettaan asiakaspalveluhenkistä ja itsenäiseen työhön kykenevää kerroshoitajia tulevaan talvisesonkiin 2016 - 2017. Hotellihuoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa hotellin päärakennuksessa. Hotellissa on lisäksi lomahuoneistoja jotka sijoittuvat hotellin välittömässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Enontekiö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitaja, Lapland Hotel Hetta, Enontekiö, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99400 - Enontekiö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 261 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus