Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Kruunu Herkku Oy:lle KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ . Keittiötyöntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista. Työskentely lämpimässä keittiössä tapahtuu hyvinkin lämpimissä oloissa, joten sinun tulisi pystyä työskentelemään tällaisessa ympäristössä. Sinulla tulisi olla kiinnostusta ruokaan ja ruoanlaittotaitoa. Suurtalouspuolen kokemus katsotaan eduksi. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten astioiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Leppävirta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joroinen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Juva ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Varkaus ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pieksämäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rantasalmi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijöitä & apulaisia, Kruunu Herkku, Juva, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.12.2016. Työpaikka sijaitsee Joroinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 302 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus