Duunitori suosittelee
Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Kruunu Herkku Oy:lle KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ . Keittiötyöntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista. Työskentely lämpimässä keittiössä tapahtuu hyvinkin lämpimissä oloissa, joten sinun tulisi pystyä työskentelemään tällaisessa ympäristössä. Sinulla tulisi olla kiinnostusta ruokaan ja ruoanlaittotaitoa. Suurtalouspuolen kokemus katsotaan eduksi. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten astioiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Leppävirta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joroinen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Juva ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Varkaus ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pieksämäki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rantasalmi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijöitä & apulaisia, Kruunu Herkku, Juva, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joroinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 252 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus