Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme asiakasyrityksellemme Kruunu Herkku Oy:lle KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ .Keittiötyöntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista.Työskentely lämpimässä keittiössä tapahtuu hyvinkin lämpimissä oloissa, joten sinun tulisi pystyä työskentelemään tällaisessa ympäristössä. Sinulla tulisi olla kiinnostusta ruokaan ja ruoanlaittotaitoa. Suurtalouspuolen kokemus katsotaan eduksi. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten astioiden nostelua.Kylmäkeittiön puolella työskentelyssä on tärkeää huolellisuus, nopeus ja tarkkuus. Sinun tulisi pystyä työskentelemään kylmissä olosuhteissa. Työhön kuuluu myös erilaisten astioiden nostelua, joten sinun tulisi olla hyvässä kunnossa.Sinulla on kyky toimia paineen alla pienestä kiireestä huolimatta ja pystyt toimimaan osana tiimiä.Työajat ovat pääasiassa arkisin klo 8 – 20 välisenä aikana, mutta sesonkiaikaan myös sunnuntaisin sekä yövuorossa.Työtä on tarjolla joulusesongin ajaksi viikoille 46 – 51.

Edellytämme sinulta

  • Reipasta asennetta
  • Aktiivista otetta työhön
  • Tiimityötaitoja
  • Oma-aloitteisuutta
  • Iloista mieltä
  • Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työn
  • Arvokasta työkokemusta
  • TES mukaisen palkkauksen
  • Mahdollisuuden olla osana tehokasta työtiimiä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä - toimithan siis nopeasti!
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Pohjois-Savo, Mikkeli, Savonlinna, Juva, Pieksämäki, Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Kerimäki, Sulkava Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Aleksi Arjakka 020 720 6512 aleksi.arjakka@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17735&field_id=46&place_id=1000018&did=1&jc=2&lang=fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Savo, Mikkeli, Savonlinna, Juva, Pieksämäki, Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Kerimäki, Sulkava

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijöitä & apulaisia, Kruunu Herkku, Juva, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Pohjois-Savo, Mikkeli, Savonlinna, Juva, Pieksämäki, Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Kerimäki, Sulkava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa