Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ilmoitus jätetty 07.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Lapland Hotel Sky Ounasvaaralle ammattitaitoista keittiön vuoropäällikköä. Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan ja mahdollisuus työllistyä vakinaisesti asiakasyritykselle 90-111 tuntia/3 viikossa. Sky Ounasvaaran ravintola on jo vuosia kuulunut Suomen parhaimpiin ravintoloihin. Loistava sijainti Ounasvaaran huipulla kauniiden maisemien äärellä kutsuu niin paikalliset kuin matkailijat nauttimaan kulinaristisia herkkujaan. Ruokalista pohjautuu paikallisiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kemijärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kittilä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kolari ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pelkosenniemi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pello ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Posio ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Ranua ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Rovaniemi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Sodankylä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Tervola ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Ylitornio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kittilä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pelkosenniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pello ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Posio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ranua ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Rovaniemi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sodankylä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tervola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylitornio ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoropäällikkö, Lapland Hotel Sky Ounasvaara, Rovaniemi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 07.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa