Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaita ja ripeitä KEITTIÖAPULAISIA työskentelmään arkisin asiakasyritystemme lounasravintoloissa. Edellytämme hygieniapassia, kokemusta keittiötyöskentelystä ja reipasta asennetta työntekoon. Työ on keikkatyötä ja työn suorituspaikat sijatsevat Tampereen alueella. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus päästä työskentelemään myös määräaikaisissa toimeksiannoissa. Oman auton käyttö on plussaa, mutta kohteisiin pääsee kulkemaan myös julkisilla. Työ sisältää keittiön avustavia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pälkäne ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylöjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenkyrö ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kangasala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lempäälä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nokia ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Orivesi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pirkkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulaisia keikkatyöhön, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 218 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus