Duunitori suosittelee
Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan kokeneita ja oma-aloitteisia keittiöapulaisia. Työtehtäviin kuuluu muun muassa raaka-aineiden esivalmistelua, kokkia avustavia tehtäviä sekä astiahuoltoa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on päivätyö (vuorot sijoittuvat noin klo 10- 15). Työpaikat sijaitsevat Vaasan keskustassa sekä keskustan ulkopuolella. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa- työehtosopimusta.Edellytämme sinulta -aiempaa kokemusta keittiön työtehtävistä -reipasta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Isokyrö ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Laihia ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Maalahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Mustasaari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vaasa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vöyri ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, Vaasa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus