Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus


Haemme nyt KEITTIÖN VUOROMESTARIA Lapland Hotel Luostotunturiin, Luostolle.

Työn aloitus mahdollisimman pian (sopimuksen mukaisesti) - talvisesongin loppuun (toukokuu 2017)Kohteessa on kaksi keittiötä ja niistä valmistetaan ruokaa suurimmillaan kuuteen ravintolaan.Aamiaiset, lounaat, päivälliset, a`la carte ja maasto-catering nostavat kiireisimpinä päivinä annosmäärän yli 2000 ruokailijaan.Vuoropäälliköltä vaaditaan kovaa paineensietokykyä, kokonaisuuksien hallintaa, taloudellisen toiminnan osaamista, hyviä vuorovaikutus ja suurta paloa keittiötyöhön.

Edellytämme sinulta

 • Etsit suuntaa työurallesi ja olet valmis sitoutumaan
 • Alan osaamista ja näyttöä
 • Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja
 • Intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä
 • Soveltuvaa koulutusta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
 • Asiakaspalvelun tulisi sujua suomen sekä englannin kielellä
 • Venäjä ja muut kielet katsotaan eduksesi


Tarjoamme sinulle

 • Työtä talvisesongin loppuun
 • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta
 • Lapland Hotelsin henkilökunnan edut
 • Mahdollisuuden työllistyä ketjun muihin yksiköihin jatkossa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Lisätietoa tarvittaessa allekirjoittaneelta mielellään sähköpostitse.Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.Lapland Hotel Luostotunturi on vilkas kansainvälinen kylpylähotelli. Hotellin asiakaskunta on yli 70 %:sti kansainvälisiä asiakkaita. Eri kansallisuuksien odotuksien yhteensovittaminen ja toteuttaminen sekä parhaissa sesongeissa suuret asiakasmäärät tekevät kohteesta haasteellisen.Youtube:


Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Luosto Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Veli-Pekka Ahola 020 7206 664 veli-pekka.ahola@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17157&field_id=40&place_id=1000030&did=1&jc=27&lang=fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Luosto

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoromestari, Lapland Hotel Luostotunturi, Luosto, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä , osoitteessa Luosto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa