Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus


Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle kahvilatarjoilijaa Coffee House Kaareen Helsinkiin. Täytäthän hakemuksen Tästä!Coffee House on tunnettu kahvilaketju pääkaupunkiseudulla. Coffee Houset tarjoavat ystävällistä palvelua, aina hyvää kahvia ja tuoretta syötävää - tule mukaan piristämään asiakkaidemme päivää.Olet etsimämme kahvilatarjoilija, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asia. Olet joustava, reipas ja mukava työkaveri. Suhtaudut ennakkoluulottomasti moniosastoisen ravintolamaailman toimintaan ja yhteistyöhön osastojen välillä. Työsuhde on osa-aikainen 90h/ 3vko.

Edellytämme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
  • Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
  • Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

  • sinulle luotettavan työpaikan, loistavat henkilökuntaedut ja erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Helsinki Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: 0207206334 sanna.laine@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17730&field_id=21&place_id=1000008&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatarjoilija, Coffee House Kaari, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 256 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa