Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Avecra Oy:n toimeksiannosta junatarjoilijaa Seinäjoelta ja Vaasasta lähteviin juniin. Junatarjoilijan työssä ei työympäristöön tai asiakkaisiin ehdi kyllästyä. Työympäristö vaihtuu aina junatyypin ja ravintolavaunutyypin mukaan, eikä tuttua asiakaskuntaakaan eri reiteillä ja vuoroissa työskennellessä pääse helposti syntymään. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa, jossa sosiaalisille taidoille, kekseliäisyydelle ja terveelle maalaisjärjelle on käyttöä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Isokyrö matkailualan asiakaspalvelu Laihia matkailualan asiakaspalvelu Maalahti matkailualan asiakaspalvelu Mustasaari matkailualan asiakaspalvelu Vaasa matkailualan asiakaspalvelu Vöyri ravintola-alan asiakaspalvelu Isokyrö ravintola-alan asiakaspalvelu Laihia ravintola-alan asiakaspalvelu Maalahti ravintola-alan asiakaspalvelu Mustasaari ravintola-alan asiakaspalvelu Vaasa ravintola-alan asiakaspalvelu Vöyri matkailualan asiakaspalvelu Isokyrö matkailualan asiakaspalvelu Laihia matkailualan asiakaspalvelu Maalahti matkailualan asiakaspalvelu Mustasaari matkailualan asiakaspalvelu Vaasa matkailualan asiakaspalvelu Vöyri ravintola-alan asiakaspalvelu Isokyrö ravintola-alan asiakaspalvelu Laihia ravintola-alan asiakaspalvelu Maalahti ravintola-alan asiakaspalvelu Mustasaari ravintola-alan asiakaspalvelu Vaasa ravintola-alan asiakaspalvelu Vöyri matkailualan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Isokyrö Laihia Maalahti Mustasaari Vaasa Vöyri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junatarjoilija, Avecra Oy, Seinäjoki / Vaasa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa