Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 25.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Lapland Safarikselle jouluoppaita 20.11.- 31.12.2016 väliselle ajalle. Työ on aktiviteettioppaan työtehtävät ulkomaisille charter-ryhmille Tehtävät vaihtelevat erittäin paljon. Opastustehtäviä on monenlaisia samoin kuin opastettavia ryhmiä. Opastettavina voi olla sekä kotimaisia että ulkomaisia lomamatkailijoita. Teet asiakaspalvelutyötä, jossa opastus tapahtuu asiakkaan toivomusten ja tilauksen mukaisesti. Oppaan on osattava luoda viihtyisä, mukava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Inari matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jouluopas, Lapland Safaris, Saariselkä, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 25.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 294 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus