Duunitori suosittelee
Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut järjestyksenvalvojan työtehtävistä erilaisissa yleisötapahtumissa, ravintola ympäristössä, haastavissa toimintaryhmä tehtävissä jalkapallo-otteluissa / yleisötilaisuuksissa? Olet vastuuntuntoinen, täsmällinen ja luotettava työntekijä? Jos vastasit kyllä edellä mainittuihin kysymyksiin, niin saatat olla meidän etsimämme henkilö. Haemme nyt joukkoomme 10 osa-aikaista turvallisuusalan ammattilaista järjestyksenvalvojaksi, myöhemmin mahdollisuus kokoaikaisuuteen.Edellytämme sinulta Hyvää, positiivista ja reipasta sosiaalista asiakaspalveluasennetta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kauniainen vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kirkkonummi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Nurmijärvi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Vantaa vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Vihti vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Espoo vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvoja, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 226 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus