Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykseemme Kurikkaan määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista hitsaajaa. Hakemallamme henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja hänen tulisi kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme lankahitsauksen osaamista (mustarakenneteräs, paksuus 1,5-8 mm) sekä konepiirustusten lukutaitoa.Edellytämme sinulta Työkokemusta metallialan työtehtävistä ja hitsauksesta Oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta Hyvää asennetta työntekoon Tarjoamme sinulle Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti sekä hankkia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ilmajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jalasjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauhajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kurikka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Teuva tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laihia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maalahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Närpiö puu- ja metallialan tehtävät Ilmajoki puu- ja metallialan tehtävät Jalasjärvi puu- ja metallialan tehtävät Kauhajoki puu- ja metallialan tehtävät Kurikka puu- ja metallialan tehtävät Teuva puu- ja metallialan tehtävät Laihia puu- ja metallialan tehtävät Maalahti puu- ja metallialan tehtävät Närpiö tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, Kurikka, Relicomp Oy, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kurikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 283 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus