Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykseemme Kurikkaan määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista hitsaajaa. Hakemallamme henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja hänen tulisi kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme lankahitsauksen osaamista (mustarakenneteräs, paksuus 1,5-8 mm) sekä konepiirustusten lukutaitoa.Edellytämme sinulta Työkokemusta metallialan työtehtävistä ja hitsauksesta Oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta Hyvää asennetta työntekoon Tarjoamme sinulle Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti sekä hankkia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ilmajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jalasjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauhajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kurikka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Teuva tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laihia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maalahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Närpiö puu- ja metallialan tehtävät Ilmajoki puu- ja metallialan tehtävät Jalasjärvi puu- ja metallialan tehtävät Kauhajoki puu- ja metallialan tehtävät Kurikka puu- ja metallialan tehtävät Teuva puu- ja metallialan tehtävät Laihia puu- ja metallialan tehtävät Maalahti puu- ja metallialan tehtävät Närpiö tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Ilmajoki Jalasjärvi Kauhajoki Kurikka Teuva Laihia Maalahti Närpiö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, Kurikka, Relicomp Oy, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kurikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 277 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa