Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyritykseemme Kurikkaan määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista hitsaajaa. Hakemallamme henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja hänen tulisi kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme lankahitsauksen osaamista (mustarakenneteräs, paksuus 1,5-8 mm) sekä konepiirustusten lukutaitoa.Edellytämme sinulta Työkokemusta metallialan työtehtävistä ja hitsauksesta Oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta Hyvää asennetta työntekoon Tarjoamme sinulle Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti sekä hankkia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ilmajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jalasjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kauhajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kurikka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Teuva tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laihia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maalahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Närpiö puu- ja metallialan tehtävät Ilmajoki puu- ja metallialan tehtävät Jalasjärvi puu- ja metallialan tehtävät Kauhajoki puu- ja metallialan tehtävät Kurikka puu- ja metallialan tehtävät Teuva puu- ja metallialan tehtävät Laihia puu- ja metallialan tehtävät Maalahti puu- ja metallialan tehtävät Närpiö tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Ilmajoki Jalasjärvi Kauhajoki Kurikka Teuva Laihia Maalahti Närpiö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, Kurikka, Relicomp Oy, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kurikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa