Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kevääksi leppoisaa ja ammattitaitoista baaritarjoilijaa vastaavanhoitajan pätevyydellä OlutHuone William K. Tennispalatsiin. William K. Tennispalatsi on tiheätunnelmainen kohtauspaikka, jossa juttu lentää ja olutta on. Tässä baarissa treffaillaan ennen leffaa tai mennään fiilistelemään ja jutustelemaan leffan jälkeen. Tähän tarkoitukseen William K. Fredrikinkatu Tennispalatsi sopii kuin buutsit Chuck Norrisille. Töitä tarjoamme osa-aikaisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baaritarjoilija, William K. Tennispalatsi, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 294 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus