Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus


Avainasiakkaamme Select Service Partner Finland Oy toimii Helsinki- Vantaan lentoasemalla tarjoten laadukkaita ravintola-, kahvila-, kioski-, lounge- ja kokouspalveluita. Tasokas ja elämyksiä tuottava palvelu, ruoka ja juoma ovat SSP:lle kunnia- asioita. Omien brändien lisäksi SSP toimii franchise- yrittäjänä O’Learys-, Starbucks-, Upper Crust- ja WHSmith konsepteille.Voit hakea lentoasemalle töihin avoimella hakemuksella mikäli koet olevasi oikea osaaja vilkkaaseen ja kansainväliseen työympäristöön.Kerro meille koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja elämäntilanteestasi. Meille on tärkeää kuulla missä olet vahvimmillasi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi vastaavaa työtä meille avautuu.Kerro myös, mikä sinua kiinnostaa ravintola- alassa, lentoasemassa työskentelyssä ja SSP:ssä yrityksenä.

Edellytämme sinulta

  • Voit olla kokki, tarjoilija, kahvilatyöntekijä tai vaikka esimies, joka kaipaa uusia haasteita.
  • Ravintola- alan kokemuksen lisäksi tärkeintä on, että olet aikaansaava ja aidosti iloinen tiimipelaaja. Asenteestasi loistaa halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pidempäänkin työsuhteeseen. Työskentely lentoasemalla edellyttää suomen ja englannin kielen vahvaa osaamista ja nuhteetonta taustaa.
Kiinnostuitko?

Voit tutustua SSP:hen tarkemmin osoitteessa http://www.sspfinland.fi/fi/etusivu.Mikäli kiinnostuit, niin täytä hakemus huolellisesti ja tartu mahdollisuuteen työllistyä kiitoradan kupeeseen huippuosaajien joukkoon.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Vantaa Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Laura Saariniemi 020 720 6235 laura.saariniemi@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17564&field_id=21&place_id=1000011&did=1&jc=18&lang=fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus, SSP Finland, Helsinki Airport, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa