Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme palvelualtista ja energistä kokoaikaista aulapalveluhenkilöä Tampereen Technopoliksen keskustan kampukseen. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja palvelupisteen toiminnallisuudesta vastaaminen (vieraiden vastaanotto, opastus ja neuvonta, puhelinvaihteen ja asiakassähköpostin hallinta, postipalvelut), kokouspalvelutehtävät (kokoustilavarausten ja -tarjoilutilausten hallinnointi, kokoustilajärjestelyt), kiinteistöön liittyvät tehtävät (kulunvalvonnan ja avainhallinnan määrittelyt, kiinteistöihin liittyvien huoltopyyntöjen ja palautteiden käsittely) sekä muut yleiset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pälkäne vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Tampere vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Ylöjärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Hämeenkyrö vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kangasala vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Lempäälä vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Nokia vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Orivesi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Pirkkala määräaikainen Pälkäne määräaikainen Tampere määräaikainen Ylöjärvi määräaikainen Hämeenkyrö määräaikainen Kangasala määräaikainen Lempäälä määräaikainen Nokia määräaikainen Orivesi määräaikainen Pirkkala vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aulapalvelutyöntekijä, Technopolis Oyj, Tampere, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 206 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus