Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SYK Oy organisoituu jatkossa siten, että vuokraustoiminta eriytetään omaksi toiminnoksi, jota johtaa tulovastuullinen asiakkuus- ja palvelujohtaja. Tehtävä on uusi ja haemme tehtävään kokenutta ammattilaista. Asiakkuus- ja palvelujohtaja Toimipisteesi voi olla Tampere tai joku muu keskeinen kampuskaupunki. Työ edellyttää matkustelua kampuspaikkakunnille valtakunnallisesti. Asiakkuus- ja palvelujohtajan tehtävä on uudistaa ja myöhemmin ylläpitää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Pälkäne johtajapositiot Tampere johtajapositiot Ylöjärvi johtajapositiot Hämeenkyrö johtajapositiot Kangasala johtajapositiot Lempäälä johtajapositiot Nokia johtajapositiot Orivesi johtajapositiot Pirkkala johtajapositiot Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuus- ja palvelujohtaja, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 298 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa