Duunitori suosittelee
Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 27.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SYK Oy organisoituu jatkossa siten, että vuokraustoiminta eriytetään omaksi toiminnoksi, jota johtaa tulovastuullinen asiakkuus- ja palvelujohtaja. Tehtävä on uusi ja haemme tehtävään kokenutta ammattilaista. Asiakkuus- ja palvelujohtaja Toimipisteesi voi olla Tampere tai joku muu keskeinen kampuskaupunki. Työ edellyttää matkustelua kampuspaikkakunnille valtakunnallisesti. Asiakkuus- ja palvelujohtajan tehtävä on uudistaa ja myöhemmin ylläpitää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Pälkäne johtajapositiot Tampere johtajapositiot Ylöjärvi johtajapositiot Hämeenkyrö johtajapositiot Kangasala johtajapositiot Lempäälä johtajapositiot Nokia johtajapositiot Orivesi johtajapositiot Pirkkala johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuus- ja palvelujohtaja, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 27.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus