Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Siwa Sillantaustaan Nurmekseen vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä ja reipasta APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ. Apulaismyymäläpäällikön työtehtäviin kuuluu kaupan päivittäisten myyjän perustyötehtävien lisäksi asiakaspalvelun laadun takaaminen asiakaslupausten mukaisesti, myymälän töiden johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa sekä henkilöstön ohjaaminen ja valmentaminen. Apulaismyymäläpäälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupasta myymäläpäällikön poissa ollessa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lieksa myyjät ja kassahenkilöt Kuhmo myyjät ja kassahenkilöt Nurmes myyjät ja kassahenkilöt Sotkamo myyjät ja kassahenkilöt Valtimo myyjät ja kassahenkilöt Rautavaara myyjät ja kassahenkilöt Juuka muut myymälätehtävät Lieksa muut myymälätehtävät Kuhmo muut myymälätehtävät Nurmes muut myymälätehtävät Sotkamo muut myymälätehtävät Valtimo muut myymälätehtävät Rautavaara muut myymälätehtävät Juuka myyjät ja kassahenkilöt Lieksa myyjät ja kassahenkilöt Kuhmo myyjät ja kassahenkilöt Nurmes myyjät ja kassahenkilöt Sotkamo myyjät ja kassahenkilöt Valtimo myyjät ja kassahenkilöt Rautavaara myyjät ja kassahenkilöt Juuka kauppiaat ja myymälänhoito Lieksa kauppiaat ja myymälänhoito Kuhmo kauppiaat ja myymälänhoito Nurmes kauppiaat ja myymälänhoito Sotkamo kauppiaat ja myymälänhoito Valtimo kauppiaat ja myymälänhoito Rautavaara kauppiaat ja myymälänhoito Juuka myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito Lieksa Kuhmo Nurmes Sotkamo Valtimo Rautavaara Juuka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaismyymäläpäällikkö, Siwa Sillantaus, Nurmes, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmes , osoitteessa Nurmes . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 298 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa