Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt K-market Sillantaustaan Nurmekseen vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä ja reipasta APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ. Apulaismyymäläpäällikön työtehtäviin kuuluu kaupan päivittäisten myyjän perustyötehtävien lisäksi asiakaspalvelun laadun takaaminen asiakaslupausten mukaisesti, myymälän töiden johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa sekä henkilöstön ohjaaminen ja valmentaminen. Apulaismyymäläpäälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupasta myymäläpäällikön poissa ollessa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Lieksa muut myymälätehtävät Kuhmo muut myymälätehtävät Nurmes muut myymälätehtävät Sotkamo muut myymälätehtävät Valtimo muut myymälätehtävät Rautavaara muut myymälätehtävät Juuka päällikkötason positiot Lieksa päällikkötason positiot Kuhmo päällikkötason positiot Nurmes päällikkötason positiot Sotkamo päällikkötason positiot Valtimo päällikkötason positiot Rautavaara päällikkötason positiot Juuka myyjät ja kassahenkilöt Lieksa myyjät ja kassahenkilöt Kuhmo myyjät ja kassahenkilöt Nurmes myyjät ja kassahenkilöt Sotkamo myyjät ja kassahenkilöt Valtimo myyjät ja kassahenkilöt Rautavaara myyjät ja kassahenkilöt Juuka kauppiaat ja myymälänhoito Lieksa kauppiaat ja myymälänhoito Kuhmo kauppiaat ja myymälänhoito Nurmes kauppiaat ja myymälänhoito Sotkamo kauppiaat ja myymälänhoito Valtimo kauppiaat ja myymälänhoito Rautavaara kauppiaat ja myymälänhoito Juuka muut myymälätehtävät päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaismyymäläpäällikkö, K-market Sillantaus, Nurmes, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 23.12.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmes . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 261 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus