Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 28.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Siwa Outokumpuun vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä ja reipasta APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ. Apulaismyymäläpäällikön työtehtäviin kuuluu kaupan päivittäisten myyjän työtehtävien lisäksi asiakaspalvelun laadun takaaminen kaupan asiakaslupausten mukaisesti, myymälän töiden johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa sekä henkilöstön ohjaaminen ja valmentaminen. Apulaismyymäläpäälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupasta myymäläpäällikön poissa ollessa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Liperi muut myymälätehtävät Outokumpu muut myymälätehtävät Polvijärvi muut myymälätehtävät Kaavi muut myymälätehtävät Heinävesi muut myymälätehtävät Tuusniemi myyjät ja kassahenkilöt Liperi myyjät ja kassahenkilöt Outokumpu myyjät ja kassahenkilöt Polvijärvi myyjät ja kassahenkilöt Kaavi myyjät ja kassahenkilöt Heinävesi myyjät ja kassahenkilöt Tuusniemi kauppiaat ja myymälänhoito Liperi kauppiaat ja myymälänhoito Outokumpu kauppiaat ja myymälänhoito Polvijärvi kauppiaat ja myymälänhoito Kaavi kauppiaat ja myymälänhoito Heinävesi kauppiaat ja myymälänhoito Tuusniemi muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaismyymäläpäällikkö, Siwa Outokumpu, Outokumpu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 28.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Outokumpu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 197 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus