Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt K-Market Turuntielle osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä APULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ Apulaismyymäläpäällikön työtehtäviin kuuluu kaupan päivittäisten työtehtävien lisäksi asiakaspalvelun laadun takaaminen K-Marketin asiakaslupausten mukaisesti, myymälän töiden johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa sekä henkilöstön ohjaaminen ja valmentaminen. Apulaismyymäläpäälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupasta myymäläpäällikön poissa ollessa. Työ alkaa 2.1.2017 ja töitä on tarjolla vähintään 30 tuntia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Punkalaidun myyjät ja kassahenkilöt Marttila myyjät ja kassahenkilöt Oripää myyjät ja kassahenkilöt Humppila myyjät ja kassahenkilöt Huittinen myyjät ja kassahenkilöt Somero myyjät ja kassahenkilöt Ypäjä myyjät ja kassahenkilöt Pöytyä myyjät ja kassahenkilöt Säkylä myyjät ja kassahenkilöt Loimaa muut myymälätehtävät Punkalaidun muut myymälätehtävät Marttila muut myymälätehtävät Oripää muut myymälätehtävät Humppila muut myymälätehtävät Huittinen muut myymälätehtävät Somero muut myymälätehtävät Ypäjä muut myymälätehtävät Pöytyä muut myymälätehtävät Säkylä muut myymälätehtävät Loimaa myyjät ja kassahenkilöt Punkalaidun myyjät ja kassahenkilöt Marttila myyjät ja kassahenkilöt Oripää myyjät ja kassahenkilöt Humppila myyjät ja kassahenkilöt Huittinen myyjät ja kassahenkilöt Somero myyjät ja kassahenkilöt Ypäjä myyjät ja kassahenkilöt Pöytyä myyjät ja kassahenkilöt Säkylä myyjät ja kassahenkilöt Loimaa kauppiaat ja myymälänhoito Punkalaidun kauppiaat ja myymälänhoito Marttila kauppiaat ja myymälänhoito Oripää kauppiaat ja myymälänhoito Humppila kauppiaat ja myymälänhoito Huittinen kauppiaat ja myymälänhoito Somero kauppiaat ja myymälänhoito Ypäjä kauppiaat ja myymälänhoito Pöytyä kauppiaat ja myymälänhoito Säkylä kauppiaat ja myymälänhoito Loimaa määräaikainen Punkalaidun määräaikainen Marttila määräaikainen Oripää määräaikainen Humppila määräaikainen Huittinen määräaikainen Somero määräaikainen Ypäjä määräaikainen Pöytyä määräaikainen Säkylä määräaikainen Loimaa myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito määräaikainen Punkalaidun Marttila Oripää Humppila Huittinen Somero Ypäjä Pöytyä Säkylä Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaismyymäläpäällikkö, K-Market Turuntie, Loimaa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 169 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa