Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus


Etsimme nyt K-Market Mellunmäkeen Helsinkiin asiakaspalveluhenkistä ja reipastaAPULAISMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ.Apulaismyymäläpäällikön työtehtäviin kuuluu kaupan päivittäisten työtehtävien lisäksi asiakaspalvelun laadun takaaminen yrityksen asiakaslupausten mukaisesti, myymälän töiden johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa sekä henkilöstön ohjaaminen ja valmentaminen. Apulaismyymäläpäälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupasta myymäläpäällikön poissa ollessa.Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.Työsuhde solmitaan työntekijän ja yrityksen välille.

Edellytämme sinulta

  • Vahvaa asiakaspalveluosaamista
  • Jämäkkää ja positiivista otetta työhön
  • Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
  • Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
  • Aiempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä kaupallista koulutusta


Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja vastuullisen työn
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavan ja osaavan tiimin tuella
  • Kaupan TES:n mukaisen palkkauksen
  • Hyvät henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Helsinki Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Jaana Jumisko 0207206220 jaana.jumisko@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17766&field_id=15&place_id=1000011&did=1&jc=19&lang=fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaismyymäläpäällikkö, K-Market Mellunmäki, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 319 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa