Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Miltä kuulostaa jos työpaikkasi ikkunasta avautuu 718 metriä korkean Yllästunturi Etelärinteessä?Lapland Hotel Saaga kuuluu Lapland Hotels Oy hotelliperheeseen ja hotelli sijaitsee Ylläksellä Ylläsjärven puolella.Haemme asiakkaallemme Lapland Hotel Saagaan ala carte / buffa tarjoilijoita tulevaan talvisesonkiin 2016-2017Työt alkavat marraskuun lopussa ja kestää aina hutikuun 2017 loppuun asti.

Edellytämme sinulta

  • Ravintola-alan koulutusta sekä työkokemusta tarjoilijan tehtävistä vähintään 2 vuotta
  • Kykyä työskentelemään kiireisessä työympäristössä ja työskentelemään myös yksin työvuorossasi.
  • Anniskelu- ja hygieniapassia, anniskelusta vastaavan pätevyys on eduksesi (kahden vuoden työkokemus ja anniskelupassi tai ravintola-alankoulutus)
  • Voimassa olevaa salmonella todistus
  • Suomen – ja englannin kielentaitoa muu kielitaito katsotaan eduksi (ranska)


Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen Ylläksen maisemissa ja Lapland Hotels- ketjun kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työnkiertoon Lapland Hotelsin muissa kohteissa.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja Minna Pulkkinen 020 7206 667 / minna.pulkkinen@staffpoint.fiRekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.Katso hotelli esittely https://www.youtube.com/watch?v=rOdYfRRwgWk
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Ylläs Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Minna Pulkkinen 020 7206 667 minna.pulkkinen@staffpoint.fi Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ylläs

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ala carte tarjoilija, Lapland Hotel Saaga, Ylläs, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari , osoitteessa Ylläs . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 228 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa