Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme ajoneuvoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Muonioon. Työssä tarvitset kokemusta tämän päivän Daimler-konsernin autojen huolto- ja korjaustöistä.Edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjoitettua englanninkielentaitoa ajoneuvoasentajan koulutusta ja työkokemusta kansainvälisen työilmapiirin mahdollisuuden kehittyä ammatissasi joustavaa otetta työhön Tarjoamme sinulle Suomen Lapissa ainutlaatuinen työpaikka Autamme myös majoituksen järjestämisessä Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kittilä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kolari ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Muonio ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Enontekiö asennus, huolto ja puhtaanapito Kittilä asennus, huolto ja puhtaanapito Kolari asennus, huolto ja puhtaanapito Muonio asennus, huolto ja puhtaanapito Enontekiö ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoasentaja, Wintertestcenter Service Oy, Muonio, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 04.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee Muonio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 300 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus