Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Houkutteleeko kansainvälinen ilmapiiri ja työskentely huippumukavassa tiimissä? Lähde töihin Kööpenhaminaan!Etsimme asiakkaamme Teleperformance Denmark:in Google AdWords -tiimiin suomenkielisiäAGENCY DEVELOPMENT MANAGEREITAOnko sinulla kykyä kartoittaa ja ymmärtää asiakkaiden tarpeet? Haluatko päästä toimimaan aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja näyttämään kyntesi konsultoivassa myyntityössä? Vastaat yhteydenpidosta suomalaisiin mainostoimistoihin ja toimit online-markkinoinnin asiantuntijana konsultoiden Google Adwords –kampanjoiden hyödyntämistä ja toteuttamista mainostoimistojen asiakkuuksissa. Olet omalta osaltasi kehittämässä asiakasyritysten myyntistrategiaa ja liiketoiminnan kannattavuutta. Agency Development Manager –roolissa työskentelet Pohjoismaiden suurimmassa Google Adwords -tiimissä, jossa luodaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ja kehitetään pohjoismaista online-markkinointiympäristöä.

Edellytämme sinulta

  • Työssä menestyminen edellyttää luovuutta, ymmärrystä Adwords -kampanjoiden merkityksestä liiketoiminnan tehostamisessa, kokemusta myynnistä puhelimen välityksellä sekä suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Nautit asiakastyöstä ja vuorovaikutuksesta erilaisten ihmisten kanssa.


Tarjoamme sinulle

  • Pääset työskentelemään yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä kehittymiseen. Työhösi kuuluu mm. uusimpien Adwords –sertifikaattien suorittaminen. Mentorit ja valmentajat tukevat kehittymistäsi ja urapolkusi suunnittelua. Uramahdollisuuksia tästä globaalista ja alallaan maailman suurimmasta yrityksestä löytyy. Hyvän peruspalkan ja henkilöstöetujen lisäksi onnistumiset palkitaan bonuksilla.


Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja lähde hankkimaan uusia kokemuksia! Jätä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.staffpoint.fi / Agency Development Manager. Haastattelut alkavat pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä saat StaffPoint Oy:n rekrytointikonsultti Heidi Tuomikorvelta, puh. 0438243261.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Ei sijaintitietoa Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Heidi Tuomikorpi 043-824 heidi.tuomikorpi@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17531&field_id=3&place_id=1000011&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ei sijaintitietoa

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Agency Development Manager, Kööpenhamina, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Ei sijaintitietoa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 319 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa