Duunitori suosittelee
Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Äkäslompolo on aito lappilainen kylä, joka sijaitsee seitsemän tunturin syleilyssä, Yllästunturin juurella. Ylläs on tunnettu laajasta latuverkostostaan ja mahtavista laskettelurinteistään. Haemme Lapland Hotel Äkäshotelliin aamuvirkkua aamiaiskokkeja talvisesonkiin 2016-2017 Työt alkavat vkolla 47 ja kestää n. 30.4.2017 Työnkuvaan kuuluu aamiaisen tekoa ja esille laittamista.Edellytämme sinulta Ravintola-alan koulutusta tai omaat kokemusta aamiaiskokin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aamiaiskokki, Lapland Hotel Äkäshotelli, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 206 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus