Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Vuoden vilkkain ravintola-aika on alkamassa, kun pikkujoulukausi lähenee.Etsimmekin nyt ahkeria ja iloisia à la carte -tarjoilijoita erilaisiin tarjoilutilaisuuksiin! StaffPoint tarjoaa töitä koko pikkujouluajan, marraskuun alusta aina joulukuun puoleen väliin asti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti viikonloppuihin ja iltoihin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.Mikäli sinulta sujuu useammankin lautasen kantaminen kerralla ja saatat omata myös viinituntemusta, olet etsimämme henkilö!Tässä Sinulla on loistava mahdollisuus ansaita joululahjarahat kokoon ja tehdä töitä oman aikataulusi mukaan.

Edellytämme sinulta

  • paineensietokykyä ja organisointikykyä
  • asiakaspalvelun hallintaa
  • hygieniapassia
  • suomen ja ruotsin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisia sekä muuttuvia työympäristöjä
  • tilaisuuden kehittää asiakaspalvelutaitojasi sekä kerryttää työkokemusta
  • mahdollisuuden työskennellä oman elämäntilanteesi mukaan
  • vahvan organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Vaasa Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Anita Koskinen 020 7206 706 anita.koskinen@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17690&field_id=21&place_id=1000032&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaasa

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, À la carte-tarjoilijoita pikkujoulukauteen, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 325 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa