Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme siivoojia asiakasyrityksellemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Poriin. Työnkuva: Työ koostuu toimistojen, rakennustyömaiden sekä asuinkiinteistöjen siivouksesta. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen kohteista, joissa työskentelet. Se voi olla esimerkiksi: porraskäytäväsiivousta ikkunapesua vahausta loppusiivousta Työvuorot voivat olla aamu tai ilta tai viikonloppu -vuoroja. Vaatimukset: Aikaisempi kokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi Ajokortti, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pori siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Staffit Oy Y-tunnus 0844818-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Staffit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus