Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme siivoojia asiakasyrityksellemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Poriin. Työnkuva: Työ koostuu toimistojen, rakennustyömaiden sekä asuinkiinteistöjen siivouksesta. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen kohteista, joissa työskentelet. Se voi olla esimerkiksi: porraskäytäväsiivousta ikkunapesua vahausta loppusiivousta Työvuorot voivat olla aamu tai ilta tai viikonloppu -vuoroja. Vaatimukset: Aikaisempi kokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi Ajokortti, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pori siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Staffit Oy Y-tunnus 0844818-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Staffit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus