Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Keski-Suomen alueelle kokenutta betoniraudoittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Raudoittaja tekee kohteessa betoniraudoitteita sekä niiden asennuksia ja raudoituksiin liittyviä pohjustus- ja huolittelutöitä. Edellytämme: Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä Työkokemusta vähintään 5-10 vuotta Ammattimaista ja reipasta asennetta Suomenkielen osaamista Jos olet etsimämme henkilö jätä hakemuksesi ja CV:si yhtenä dokumenttina pian alla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Jyväskylä talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Staffit Oy Y-tunnus 0844818-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raudoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Staffit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus