Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme purkumiehiä Satakunnan, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueille määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät pääasiassa sisäpurkutöitä erilaisissa saneerauskohteissa. Edellytämme: aiempaa kokemusta purku- ja rakennustöistä reipasta asennetta ja oma-aloitteista työotetta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia hyvää suomenkielen taitoa Jos olet etsimämme henkilö jätä hakemuksesi ja CV:si yhtenä dokumenttina alla olevan linkin kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pori talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Staffit Oy Y-tunnus 0844818-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Staffit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.02.2017. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus