Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu ravintola-alalle erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Haemme Helsingin keskustan tuntumaan vuoropäällikköä tai vuorovastaavaa työskentelemään vastikään remontoidussa, siistissä ja viihtyisässä baarissa. Baarin asiakaskunta koostuu kanta-asiakaskunnasta, jotka arvostavat hyvää, huomioivaa ja persoonallista palvelua. Baarissa on pöytiintarjoilu. Laajan juomavalikoiman lisäksi myynnissä on pientä purtavaa.

Etsimämme henkilö on sosiaalisesti lahjakas, joka jaksaa kuunnella ja jutella asiakkaiden kanssa. Tuotteista kertomalla ja suosittelemalla yksikössä tehdään myös kannattavaa lisämyyntiä.

Sopivalla henkilöllä tulee olla vastaavan hoitajan pätevyys. Aiempi vuoropäällikkökokemus ei ole välttämätön, mutta koska osassa vuoroista ollaan yksin, täytyy baarityöskentelykokemusta olla kuitenkin jo useammalta vuodelta.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa Katri Lempinen, 0445020015. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse katri.lempinen@staffplus.fi tai rekisteröidy osoitteessa www.esimiespankki.fi.

Web-osoite: http://www.staffplus.fi Työnantaja: Staff Plus Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Katri Lempinen, 0445020015, katri.lempinen@staffplus.fi Hakemukset: http://www.esimiespankki.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Staff Plus Oy Y-tunnus 1988862-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Esimiespankki

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 597 000 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

708 000 € 55 %

Henkilöstö

202 54

Liikevoitto-%

9 % 13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Staff Plus Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa