Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu ravintola-alalle erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Haemme asiakaspalveluhenkisiä, kohteliaita ja positiivisen asenteen omaavia reippaita naulakonhoitajia työskentelemään asiakasyrityksissämme pikkujoulukaudella.

Työ ei edellytä järjestysmieskorttia, naulakonhoidon lisäksi työhön sisältyy ravintola-apulaisen tehtäviä. Tarjoamme itsenäistä ja vaihtelevaa työtä erilaisissa alacarte- ravintoloissa, catering-tapahtumissa ja baareissa toiveidesi ja osaamisesi mukaan. Asiakkainamme on mm. suosittuja alacarte -ravintoloita ja tasokkaita catering- yrityksiä keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa, Espoossa ja Vantaalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisäansioihin ja ammattitaidon kartuttamiseen oman vakituisen työn tai opiskelujen ohella. Työ on pääasiassa vuorotyötä, sekä aamu- että iltavuorossa. Vaadimme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alan avustavista työtehtävistä sekä suoritettua hygieniapassia. Ravintola-alan koulutus lasketaan eduksi.

Lisätietoja antaa Melinda Fagerström 044-5020014 arkisin 10-16. Lähetä hakemuksesi sekä CV sähköpostitse melinda.fagerstrom@staffplus.fi tai kotisivujemme kautta www.staffplus.fi

Web-osoite: http://www.staffplus.fi Työnantaja: Staff Plus Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/ Lokakuussa Yhteystiedot: Melinda Fagerström, 044-5020014, melinda.fagerstrom@staffplus.fi Hakemukset: http://www.staffplus.fi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Staff Plus Oy Y-tunnus 1988862-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Esimiespankki

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 597 000 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

708 000 € 55 %

Henkilöstö

202 54

Liikevoitto-%

9 % 13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Naulakonhoitajia/Saliapulaisia pikkujouluihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Staff Plus Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa