Duunitori suosittelee
Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva auktorisoitu ja ravintola-alalle erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Haemme catering-kokkeja asiakasyrityksiemme monipuolisiin tarpeisiin erilaisissa tapahtumissaja tilaisuuksissa, jotka pääosin sijaitsevat Helsingin keskustan alueella sekä Espoossa ja Vantaalla. Tarjoamme itsenäistä ja vaihtelevaa työtä erilaisissa ravintoloissa. Sinulla on jo aiempaa kokemusta alalta ja hallitset alan perusasiat. Olet suorittanut hygieniapassin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Staff Plus Oy Y-tunnus 1988862-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Esimiespankki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Catering-kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Staff Plus Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus