Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin Kampissa sijaitsevassa juuri remontoidussa tyylikkäässä liikkeessä on yksi vuokratuoli vapaana. Etsimme alasta innostunutta hyvät asiakaspalvelutaidot omaavaa parturi-kampaajaa. Käytössäsi on valoisat tilat, sekä ensiluokkaiset tuotteet. Oma asiakaskunta suotavaa, ja meikkaustaito luetaan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Stadin Seita Oy Y-tunnus 2525904-3 Toimiala Parturit ja kampaamot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Stadin Seita Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus