Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme ystävällistä ja asiakaslähtöistä vuorovastaavaa! Faro Channelside Bar&Restaurant sijaitsee kauniilla paikalla Ruoholahden kanavan varrella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Keittiömme tarjoaa klassista bistroruokaa modernilla otteella ja valmistaa ruoan tuoreita raaka-aineita käyttäen niin aamupalalle, lounaalle, viikonloppubrunssille kuin iltaisin bistroannoksiin. Monipuolisen ruokatarjonnan lisäksi meillä on kattava viinilista! Kesäisin palvelemme asiakkaitamme myös osittain veden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ST-Ravintolat Oy Y-tunnus 1715252-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Blue Peter, Ravintola Faro, Green Peter, Peterin Juhlat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava ja tarjoilija (ravintola), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut ST-Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa