Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme ystävällistä ja asiakaslähtöistä vuorovastaavaa!

Faro Channelside Bar&Restaurant sijaitsee kauniilla paikalla Ruoholahden kanavan varrella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Keittiömme tarjoaa klassista bistroruokaa modernilla otteella ja valmistaa ruoan tuoreita raaka-aineita käyttäen niin aamupalalle, lounaalle, viikonloppubrunssille kuin iltaisin bistroannoksiin.
Monipuolisen ruokatarjonnan lisäksi meillä on kattava viinilista! Kesäisin palvelemme asiakkaitamme myös osittain veden päälle rakennetulla suurella terassilla.

Tarjoamme sinulle upean työympäristön lisäksi supermukavat työkaverit sekä hyvät henkilökuntaedut. Työ on toistaiseksi osa-aikainen (n. 90-100 h / 3 vko). Vuorovastaavalta edellytämme kykyä toimia itsenäisesti vuoroesimiehenä niin itselleen kuin muille sekä erinomaista organisointikykyä. Anniskelupassi ja vastaavanhoitajanpätevyys ovat välttämättömiä.

Web-osoite: http://www.bluepeter.fi Työnantaja: ST-Ravintolat Oy Sijainti: Kellosaarenranta 2, 00180 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mirva Penttinen, mirva.penttinen@faroravintola.fi Hakemukset: Mikäli bongasit itsesi kuvauksesta, koet kokemuksesi perusteella hallitsevasi ruoka- ja juomatarjoilun kiireen keskellä sekä omaat ystävällisen mielen ja reippaan asenteen, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoiteeseen mirva.penttinen@faroravintola.fi. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä aloitusmahdollisuutesi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kellosaarenranta 2, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi ST-Ravintolat Oy Y-tunnus 1715252-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Blue Peter, Ravintola Faro, Green Peter, Peterin Juhlat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 947 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

23 000 € 164 %

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava ja tarjoilija (ravintola), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut ST-Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kellosaarenranta 2, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa