Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei Sinä aurinkoinen ja ammattitaitoinen vuorovastaava! Kaipaamme joukkoomme vielä yhtä pro-tekijää vähintään loppuvuodelle, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Blue Peter on jo vuodesta 1976 palvellut asiakkaita Lauttasaaressa. Bistrolistamme rakentuu monipuolisista annoksista eläen luonnollisesti sesongin mukaan. Blue Peter on auki vuoden ympäri ja toimii myös tilausravintolana. Suuri, aurinkoinen terassi kesäaikaan on oiva paikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vattuniemi() ravintola-alan asiakaspalvelu Vattuniemi() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vattuniemi() ravintola-alan asiakaspalvelu Vattuniemi() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ST-Ravintolat Oy Y-tunnus 1715252-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Blue Peter, Ravintola Faro, Green Peter, Peterin Juhlat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava ja tarjoilija (ravintola), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut ST-Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus