Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei Sinä aurinkoinen ja ammattitaitoinen vuorovastaava! Kaipaamme joukkoomme vielä yhtä pro-tekijää vähintään loppuvuodelle, mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Blue Peter on jo vuodesta 1976 palvellut asiakkaita Lauttasaaressa. Bistrolistamme rakentuu monipuolisista annoksista eläen luonnollisesti sesongin mukaan. Blue Peter on auki vuoden ympäri ja toimii myös tilausravintolana. Suuri, aurinkoinen terassi kesäaikaan on oiva paikka nauttia bistrolistan antimia tai sammuttaa janoa kattavasta juomavalikoimasta.

Haemme oma-aloitteisia, loistavan pelisilmän ja reippaan asiakaspalveluasenteen omaavaa vuorovastaavapätevää tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen loppuvuodeksi. Työ on toistaiseksi ainakin osa-aikaista (n. 70 h / 3 vko), joten sopii erinomaisesti myös alan opiskelijalle. Vuorovastaavan pätevyys on ehdoton edellytys, sillä hiljaisimpina hetkinä lounaan jälkeen vuorossa ollaan yksin.

Olethan monitoimiosaaja, jolta luonnistuu niin à la carte, pikkujoulujen järjestäminen kuin baarityöskentelykin. Tietämys viineistä, oluista ym. juomista ja erikoiskahviosaaminen katsotaan eduksi. Vuorovastaavana vastaat mm. työvuorojen kulusta, tilaisuuksista sekä asiakaspalvelun ja tuotteiden laadusta ravintolapäällikön rinnalla, kannustat työntekijöitä ja näytät esimerkillistä mallia muille omalla työpanoksellasi.

Edellytämme:
- aikaisempaa työkokemusta anniskelu- ja ruokaravintolasta, vuorovastaavilta aikaisempaa esimieskokemusta
- hygienia- ja anniskelupassia
- suomen- ja englanninkielen taitoa (ruotsinkieli eduksi)

Arvostamme positiivista asennetta, kokemusta, oma-aloitteellisuutta sekä reipasta tekemisen otetta!

Web-osoite: http://www.bluepeter.fi Työnantaja: ST-Ravintolat Oy Sijainti: Vattuniemen puistotie 1, 00210 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tarja Kopra, tarja.kopra@bluepeter.fi, puhelimitse maanantaisin 9-11 välillä 010 424 9800. Hakemukset: Mikäli haluat osaksi iloista ja reipasta joukkoamme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tarja.kopra@bluepeter.fi. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä aloitusmahdollisuutesi. Viemme rekrytointiprosessia kaiken aikaa eteenpäin, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vattuniemen puistotie 1, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi ST-Ravintolat Oy Y-tunnus 1715252-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Blue Peter, Ravintola Faro, Green Peter, Peterin Juhlat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 947 000 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

23 000 € 164 %

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava ja tarjoilija (ravintola), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut ST-Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vattuniemen puistotie 1, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa