Duunitori suosittelee
Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Technical Support

BMW Group

Sweden

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan reipasta, tunnollista ja tehokasta astianpesijää / saliplokkaria osa-aikaiseen työsuhteeseen loppuvuodelle 2016. Olet oma-aloitteinen, huolellinen työssäsi ja ripeä. Pysyt annetuissa aikatauluissa, omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työ on osa-aikatyötä ja sijoittuu vaihtelevasti viikon kaikille päiville. Edellytämme aikaisempaa astianpesijän / saliplokkarin työkokemusta. Hallitset vähintään suomen kielen perusteet ja englannin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vattuniemi() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ST-Ravintolat Oy Y-tunnus 1715252-9 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Blue Peter, Ravintola Faro, Green Peter, Peterin Juhlat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Astianpesijä / plokkari, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut ST-Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus